Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен  дизајн по достапна цена!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен дизајн по достапна цена!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!

 МОКУ 2023 Македонија

Skopje

 

 

 Screenshot 35

СЕРТИФИКАТ ЗА БЕЗБЕДНА КОМПАНИЈА IASS:2019-2023

https://sertifikat.eu.mk/index.php/sertificirani-kompanii1/bezbedna-kompanija?lastletter=%D0%95

 

elektro smk

 

 

Klippon® Connect TTB опсег за зажичување на инструменти и трансформатори

Подобрете ја безбедноста во сите фази на вашите процеси,

од планирање преку инсталација до операција

 

TTB

 

Едноставно, брзо и безбедно ожичување на струјни и напонски трансформатори

Во Т & Д апликациите, струјните и напонските трансформатори главно се користат за заштитни и мерни функции. Нашиот нов опсег на ТТБ-клеми Klippon® Connect е дизајниран да ги задоволи сите барања за поврзување на овие две критични апликации. Зажичувањето на струјните и напонските трансформатори може да се изврши особено лесно и безбедно со новата серија на клеми - дури и во сложени кола. Превенцијата на грешки за време на работата ја зголемува достапноста на постројката и го продолжува животниот циклус на целиот контролен ормар. Така, соодветните барања на крајниот корисник се исполнети до највисок степен.

  

Повеќе информации

 

 

 

PrintJet CONNECT

Комуникација. Перформанси. Квалитет.

 

PrintJet Connect1

   

 

 PrintJetCONNECT e вашиот уред со кој ќе добиете оптимален процес на обележување во вашите ормари.

Weidmueller го збогатува постојниот асортиман на машини за обележување.

Фокусирајќи се на современите потреби во индустријата и производството на кабинети, тој комбинира максимална ефикасност на процесот на обележување со оптимизација на трошоците. Можете да ги користите вашите постојни податоци директно во процесот на обележување - на тој начин работите поефикасно и избегнувате грешки.

        

Новиот најсовремен печатач ги има следните предности:

  • Совршени резултати на печатење секој пат
  • Издржливи и робусни маркери благодарение на термичкото фиксирање
  • Високо ниво на автоматизација благодарение на магацинскиот капацитет од 50 мултикарти
  • Флексибилни можности за поврзување
  • Едноставно следење на функциите на уредот
  • Едноставно работење благодарение на интуитивниот дисплеј на допир

Повеќе информации