Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен  дизајн по достапна цена!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен дизајн по достапна цена!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!

Фирмата ЕЛЕКТРО - СМК ДООЕЛ, увоз-извоз, Скопје е основана на 10.02.2004 година со главна дејност трговија на големо.

Дистрибутер е на два реномирани бренда WEIDMÜLLER и EATON (Moeller) од областа на електротехниката: инсталациона опрема, индустриска опрема и енергетика.
Како трговија на големо, фирмата ЕЛЕКТРО - СМК се занимава со увоз и продажба на електро делови за индустријата во Р. Македонија и пошироко. Подолго време успешно котира на македонскиот пазар и се прилагодува на сите промени во опкружувањето. Фирмата за овие години, преку сегментација на пазарот, успешно се позиционира на целниот пазар и достигна препознатливост кај индустриските и останати купувачи по името на фирмата и брендовите кои ги застапува, како и по квалитетот на производите, кој е првиот основен атрибут со кој компанијата располага.

sasa

 

 Сашка Васковиќ

    Управител
    Тел: +389 (0)2 2460 295
    Email:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

 

 

 

1524587401603
       Дарко Поповски

          Продажба и Техничка поддршка
          Тел: +389 (0)2 2460 298
          Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.