Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Принтање во боја на пласитични и метални ознаки за проводници и кабли!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен  дизајн по достапна цена!
Ефикасни и сигурни напојувања во компактен дизајн по достапна цена!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!
Докажано најиздржливи контактори во тешки услови до 2600А!

Потребна Ви е квалитетна електро опрема за примена во индустријата, енергетиката и инсталацијата?
Сигурни сме дека ЕЛЕКТРО - СМК ДООЕЛ е идеален партнер за Вас!
Во нашата понуда на производи и услуги ќе пронајдете се она што Ви е потребно, за Вашата работа да биде максимално олеснета. Големиот  асортиман на високо квалитетна опрема од реномираните брендови WEIDMÜLLER и EATON (Moeller) е гаранција за Вашето успешно производство и одржување.